Show simple item record

dc.contributor.authorBilgiç, Zafer
dc.date.accessioned2014-07-18T10:35:58Z
dc.date.available2014-07-18T10:35:58Z
dc.date.issued1990
dc.identifier.issn1309-0801
dc.identifier.urihttp://dspace.marmara.edu.tr/handle/18832014/1354
dc.description.abstractTürkiye’de en çok tarımı yapılan 6 durum buğdayı varyetesinin gliadin proteinleri poliakrilamid jel disk elektroforezi ile incelendi. Elde edilen elektroforegramlar bu varyetelerin teşhisine imkan vermektedir. Metod ayrıca 9 farklı makarna örneğine de uygulandı ve elde edilen elektroforegramlardan bu ürünlerde yumuşak buğdayın varlığının tesbitinde yararlanılabileceği gözlendi.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherMarmara Pharmaceutical Journalen_US
dc.titleBesin analizinde elektroforetik orijin tayini. V. bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamit jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesien_US
dc.typeArticleen_US
dc.contributor.authorID


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record